Degustacinė Latvijos ir Lietuvos šefų vakarienė
Pavasarį pasitikome su Latvijos dienomis, kurios kvietė pasinerti į gurmaniškos virtuvės skonius.
Balandžio 11 dieną Latvijos dienų atidarymą vainikavo degustacinė Latvijos ir Lietuvos šefų vakarienė, kuri suteikė galimybę susirinkusiems svečiams paragauti, kaip dera lietuviški ir latviški skoniai, paruošti atsižvelgiant į moderniųjų šių šalių virtuvių tendencijas bei tradicijas.
„14Horses Uptown“ erdvėje vykusioje vakarienėje dalyvavo garsaus Rygos trijų virėjų restorano „Tam labam būs augt“ šefai Artūrs Trinkuns, Mārtinš Sirmais ir Konstantīns Jegorovs, o Lietuvos pusę palaikė ir mielai virtuve kartu su latviais dalinosi „14Horses“ braserijos vyriausiasis virėjas Martynas Žymantas.